info@limat.nl

  

Welkom, ik help u graag.

Gelijk hebben is één ding, gelijk krijgen is iets anders.


Nederland: een rechtsstaat, een groot goed waar wij trots op kunnen zijn. Het is alleen niet altijd vanzelfsprekend dat u uw recht ook daadwerkelijk krijgt. Een simpele civiele procedure kost gemiddeld € 2.500,-, duurt ongeveer een jaar en brengt een hoop stress met zich mee.

Dat is verre van ideaal als u een kleinschalig juridisch conflict heeft. Limat Legal kan u daarbij helpen. Ik richt me op het bemiddelen tussen partijen in een conflict om zo mogelijk een gerechtelijke procedure te voorkomen. Iets dat u dan een hoop kosten en moeite bespaart.

Ik studeer Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht aan de Universiteit Leiden. Met praktijkervaring bij de advocatuur, een rechtbank en het notariaat heb ik het recht vanuit verschillende invalshoeken kunnen bestuderen.

Mijn doel is met Limal Legal conflicten zo vreedzaam en goedkoop mogelijk op te lossen, dit is voor mij een grote leerschool waarin ik hopelijk nog verder zal groeien als jurist.

Ik hoop u snel te spreken. De eerste stap is aan u, de volgende nemen we samen.


Mike Limat

Waarom?

U kiest voor Limat Legal indien u advies nodig heeft voor een kleinschalig probleem dat relatief snel kan worden opgelost. Lees verder.


Over

Ik pas graag mijn ervaring en opgedane kennis bij de advocatuur, de rechterlijke macht en het notariaat in de praktijk toe. Dit komt vooral van pas om een conflictsituatie op haalbaarheid te beoordelen. Lees verder.


Nieuws en publicaties

Bekijk het laatste nieuws. Op mijn facebook-pagina plaats ik regelmatig interessante artikelen, nieuws en feitjes over juridisch actuele kwesties. Lees verder.